No products in the cart.

ONZE PASSIE

KERRY'S

Onze eerste ontmoeting met de Kerry dateert van 1991, voor mijn eindwerk van mijn scholing hondentrimmer. Daar ik nog nooit van dit ras had gehoord, trok het mij aan om nader kennis te maken. Ik moet zeggen, zowel voor mij als voor Kris was het liefde op het eerste gezicht. Sindsdien werd de Kerry door ons op hondenshows in het oog gehouden, qua gedrag, uitstraling, verschijning. Onverwacht kregen wij de mogelijkheid een hondje te adopteren, een kruising jachthond, onze “Dundee”. Waardoor wij naar een huis met tuin moesten uitkijken.

Toen wij verhuisden naar onze huidige woning besloten wij dat het tijd was om ons een pup aan te schaffen, een teefje, ons “Willow” oftewel Whirlwind Willow van Daelenbroek. Zij behoorde als eerste Kerry tot onze familie in 1995.
2022-05-02 23.10.33
Untitled design-303

 

Sindsdien zitten de Kerry’s in ons bloed, Willow kreeg het gezelschap van Aengus (11). Dat was onze eerste generatie. Willow (12) zorgde zelf voor een tweede generatie, waarvan we Inish behielden. De dochter van Inish: Britt, kwam na 5 jaar terug bij ons wonen. Toen Inish (16,5) wegviel was Britt ontroostbaar, en kreeg ze het gezelschap van Derrick (Ricky), en die was dan weer ontroostbaar toen Brittje (14,5)wegviel, dus dan kwam Rosie, en die treurde dan weer heel erg toen Ricky (7)wegviel, en zo kwam Tulley…

En toen moesten we alweer afscheid nemen van Rosie (8). Kerry’s zijn precies niet zo graag alleen, al kan het natuurlijk wel. Tulley doet het nu heel flink alleen, momenteel houden we het even zo en kan hij meegenieten van uitstapjes en vakanties.

Wat de toekomst brengen zal? Only the Kerry’s in the sky know… Time will tell…in Kerry’ s time..