No products in the cart.

Veerle Peters

Zaakvoerder
Opleiding:
Hondenkapster

Over mezelf

Ik ben Veerle, in 1992 afgestudeerd als hondenkapster aan Syntra Mechelen, en sinds 1994 uitbater van Floris & Floriaan, honden en kattenkapsalon, en kattenhotel. Mijn passie voor honden en katten zit er al van mijn kindertijd in. Deze passie deel ik met mijn man Kris, die dierenarts is. Van in ons prille begin stond ik hem vaak bij met vachtverzorging, vooral bij katten, waarna ik dan besloot de opleiding te volgen tot hondenkapster. Ik startte Floris en Floriaan eerst deeltijds, dan van 1997 tot 2016 voltijds, en toen ik in 2016 het aanbod kreeg om deeltijds mee in mijn man zijn dierenartsenpraktijk te werken, terug deeltijds.
Deze beide jobs zijn een mooie aanvulling op elkaar, en bieden een meerwaarde van ervaringen.

Kerry Blue Terriers

Door mijn studie kwam ik in contact met de Kerry Blue Terriers, en was op slag verliefd.

Sinds 1995 zijn Kerry’s niet meer weg te denken in ons leven. Honden en katten zijn de rode draad door ons leven, ons huis is geen thuis zonder viervoeters.

2022-05-02 23.10.33

Persoonlijke aanpak

Lichamelijk laat 30 jaren werken met dieren zijn sporen na, wat de reden is dat ik enkel nog kleine honden tot 15kg kan verzorgen. Wil ik mijn toffe Job nog wat jaren kunnen doen, laat ik best het intensere werk aan de jongere collega’s in de buurt.

Het welzijn van dieren staat hier voorop, uw dier is mijn zorg.
Ik hou ervan om elk dier persoonlijke aandacht te geven, een aangename omgeving te creëren en van elk moment een positieve ervaring te maken voor het dier.